Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://psihoterapija-sebi.si.

Pravilnik o piškotkih

To je pravilnik o piškotkih za Psihoterapijo Sebi, ki je dostopen na spletni strani https://psihoterapija-sebi.si/pravilnik-o-zasebnosti/.

Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh modernih spletnih mestih, tudi to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, prenesene v vaš računalnik, za izboljšanje vaše izkušnje. Tu je opisano, katere informacije zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo včasih te piškotke shraniti. Navedli bomo tudi, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to poslabša ali “pokvari” nekatere elemente funkcionalnosti strani.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz različnih razlogov, ki so opisani v nadaljevanju. Žal v večini primerov ni standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajajo temu spletnemu mestu. Če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, je priporočljivo, da pustite vklopljene vse piškotke, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v brskalniku (za to glejte pomoč brskalnika). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje te in številnih drugih spletnih strani, ki jih obiskujete. Onemogočanje piškotkov običajno pomeni tudi onemogočanje nekaterih funkcij in lastnosti tega spletnega mesta. Zato je priporočljivo, da piškotkov ne onemogočite.

Piškotki, ki jih nastavljamo

1. Piškotki, povezani z obrazci

Ko posredujete podatke prek obrazca, kot so obrazci na straneh za stike ali obrazci za komentarje, se lahko nastavijo piškotki, ki si zapomnijo vaše uporabniške podatke za prihodnje dopisovanje.

2. Piškotki za nastavitve spletnega mesta

Da bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tem spletnem mestu, zagotavljamo funkcionalnost za nastavitev vaših nastavitev glede delovanja tega spletnega mesta, ko ga uporabljate. Da bi si zapomnili vaše nastavitve, moramo nastaviti piškotke, tako da lahko te informacije prikličemo, kadar koli vaša interakcija s stranjo vpliva na vaše nastavitve.

3. Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke, ki jih zagotavljajo zaupanja vredne tretje osebe. V naslednjem razdelku je podrobno opisano, s katerimi piškotki tretjih oseb se lahko srečate na tem spletnem mestu.

To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na spletu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno mesto in kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, kot so čas, ki ga preživite na spletnem mestu, in strani, ki jih obiščete, da lahko še naprej pripravljamo zanimivo vsebino.

Več informacij o piškotkih Google Analytics najdete na uradni strani Google Analytics.

Analitične storitve tretjih oseb se uporabljajo za spremljanje in merjenje uporabe tega spletnega mesta, da lahko še naprej pripravljamo zanimivo vsebino. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, kot so čas, ki ga preživite na spletnem mestu, ali obiskane strani, kar nam pomaga razumeti, kako lahko izboljšamo spletno mesto za vas.

Ker prodajamo izdelke, je za nas pomembno, da razumemo statistične podatke o tem, koliko obiskovalcev našega spletnega mesta dejansko opravi nakup, zato bodo ti piškotki sledili prav tem podatkom. To je pomembno za vas, saj to pomeni, da lahko natančno pripravimo poslovne napovedi, ki nam omogočajo spremljanje stroškov oglaševanja in izdelkov, da zagotovimo najboljšo možno ceno.

Več informacij

Upamo, da vam je to pojasnilo stvari, in kot je bilo že omenjeno, če za nekaj niste prepričani, ali to potrebujete, je običajno varneje pustiti piškotke omogočene, če bi to vplivalo na eno od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.

Vstavljena vsebina z drugih spletnih mest

V članke na tem spletnem mestu je lahko vgrajena vsebina (npr. videoposnetki, slike, članki itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino.